Banky na Slovensku

Cetelem


OZNAM,

od 3.4.2023 BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE, pobočka zahraničnej banky, prestáva na Slovensku poskytovať nové osobné pôžičky a nové kreditné karty.

V prípade otázok a nejasností kontaktujte banku na tel. čísle 0850 11 12 12, napíšte na klientskyservis@cetelem.sk  alebo si prezrite sekciu „Aktuality/ Oznam o postupnom ukončení aktivít na Slovensku“ na webstránkach banky.

Cetelem pôsobí na Slovensku od roku 2016 ako pobočka zahraničnej banky BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA. Vďaka automatickému posúdeniu si v nej môžete vybaviť pôžičku aj online. Okrem rôznych úverov poskytuje možnosť vložiť vklad, financovať lízing, vydávať elektronické peniaze, platobné karty  a umožňuje platobný styk. V portfóliu má aj sprostredkovanie poistenia. 

Cetelem ponúka tiež služby nákupu na splátky, pri ktorom sa platí prostredníctvom kreditnej karty, ale pôžička sa spláca pravidelne ako bežný spotrebný úver. Spolupracuje s rôznymi partnermi, ktorí umožňujú klientom nakúpiť cez Cetelem. Ide o nákup na splátky, ktorý bol historicky známy pre vysokú ročnú percentuálnu mieru  nákladov. BNP PARIBAS, ktorého je Cetelem súčasťou je jedným z najväčších poskytovateľov úverov v Európe. To z nej robí člena silnej finančnej skupiny. Cetelem je v súčasnosti súčasťou Slovenskej bankovej asociácie.

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o Cetelem, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na webové stránky alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré Cetelem ponúka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE SA, pobočka zahraničnej banky
Sídlo: Karadžičova 2, 811 09 Bratislava, Slovensko
IČO: 47258713
DIČ: 4120048713
IČ DPH:  
Kód banky: 8440
Swift kód:  
Označenie banky:  
Infolinka v rámci SR: 0850 111 212
Infolinka pre volania zo zahraničia: +421 2 593 42 773
Telefónne číslo na blokovanie kariet: 0850 111 212
Kontaktný e-mail: klientskyservis@cetelem.sk

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.

DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY
POBOČKY A BANKOMATY

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

KARTY PRE OBČANOV

Online kreditná karta

PÔŽIČKY A NÁKUPY NA SPLÁTKY PRE OBČANOV

Expresná pôžička
Pôžička na čokoľvek
Pôžička na nové auto
Pôžička na ojazdené auto
Pôžička na rekonštrukciu a bývanie
Pôžička na splatenie úverov
EKO pôžička

POISTENIE PRE OBČANOV

Poistenie schopnosti splácať úver
Poistenie pravidelných platieb
Poistenie vecí osobnej potreby
Cestovné poistenie ku kreditnej karte Cetelem
Cestovné poistenie od UNION
Doplnkové zdravotné poistenie

PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY

Cetelem nemá špeciálnu ponuku pre podnikateľov a firmy.

PRODUKTY PRE SAMOSPRÁVU A NEZISKOVÝ SEKTOR

Cetelem nemá špeciálnu ponuku pre samosprávy a neziskový sektor.

HISTÓRIA BANKY

Vznik dnešného Cetelemu sa datuje od roku 2016, kedy došlo k zlúčeniu s francúzskou bankou BNP Paribas so sídlom v Paríži. Cetelem sa tak stal pobočkou zahraničnej banky pôsobiacej v 33 krajinách sveta. Pred ich zlúčením spoločnosť používala obchodné meno CETELEM SLOVENSKO. Už vtedy sa spoločnosť zameriavala na nákupy na splátky, osobné pôžičky a kreditné karty. Celetem bol vyhľadávaný hlavne kvôli rýchlym pôžičkám, ktoré si nevyžadovali dokladovanie príjmu. Nevýhodou týchto finančných produktov však boli zložité obchodné podmienky a nie veľmi prehľadné poplatky. Cetelem sídli v Bratislave a jeho priemerný počet zamestnancov je asi 140.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články