Banky na Slovensku

Cofidis


Cofidis je pobočka zahraničnej banky, ktorá sa zameriava na poskytovanie bezúčelových úverov a pôžičiek.  Jej hlavnou činnosťou je spotrebiteľské financovanie, ktoré klientom umožňuje zafinancovať si auto, nakupovať na splátky, vziať si revolvigový úver alebo rýchlu pôžičku. Pôžičky sa dajú realizovať aj online a bez ručiteľa. Cofidis poskytuje časovo rýchlejšie, avšak drahšie finančné produkty ako klasická banka, takže aj poplatky a sankcie za omeškanie sú väčšinou vyššie ako v banke. RPMN bezúčelového úveru je cca 10 %.

Úver si v Cofidis môže vziať aj živnostník a malá firma. Najčastejším finančným produktom sú nákupy na splátky, ktorými klienti nakupujú napríklad sedačky, notebooky, mobily či automobily a iný drahší spotrebiteľský tovar. Cofidis neposkytuje bežné účty ani sporenia – všetky služby Cofidis sú zamerané na spotrebu a sú úverového typu.

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o Cofidis, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na webové stránky alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré nebankovka Cofidis ponúka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: COFIDIS SA, pobočka zahraničnej banky
Sídlo: Einsteinova 11/3677, 851 01 Bratislava, Slovensko
IČO: 50595628
DIČ: 4120064949
IČ DPH: SK4120064949
Kód banky: 8400
Swift kód:  
Označenie banky:  
Infolinka v rámci SR: +421 2 322 22 000
Infolinka pre volania zo zahraničia:  
Telefónne číslo na blokovanie kariet:  
Kontaktný e-mail: kontakt@cofidis.sk

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.

DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

PÔŽIČKY A NÁKUPY NA SPLÁTKY PRE OBČANOV

Bezúčelový online úver

PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY

Cofidis nemá špeciálnu ponuku pre podnikateľov a firmy.

PRODUKTY PRE SAMOSPRÁVU A NEZISKOVÝ SEKTOR

Cofidis nemá špeciálnu ponuku pre samosprávy a neziskový sektor.

HISTÓRIA BANKY

Cofidis patrí do skupiny COFIDIS GROUP, ktorá pôsobí v 9 krajinách sveta. Zameriava sa na spotrebiteľské úvery a pôžičky. Vznikla vo Francúzsku a jej pobočky nájdete aj v susedných krajinách ako Česko, Maďarsko či Poľsko. Na európskom trhu je viac než 40 rokov. 

Väčšinovým vlastníkom spoločnosti COFIDIS Participations je skupina CARMEN, v ktorej je zastúpená aj jedna z najvýznamnejších európskych bánk Banque Fédérative du Crédit Mutuel. Druhým, minoritným vlastníkom je medzinárodná skupina Argosyn, ktorá združuje spoločnosti špecializujúce sa na predaj finančných služieb a produktov poskytovaných na diaľku.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články