Banky na Slovensku

Commerzbank


Commerzbank je banka pre firemných klientov. Od roku 1995 má zastúpenia na Slovensku a od decembra 2003 je vďaka bankovej licencii plnohodnotnou pobočkou zahraničnej banky. Poskytuje služby pre nemecké podnikateľské subjekty pôsobiace na Slovensku, aj firmy, ktoré majú väzby na Nemecko či domáce stredne veľké a veľké firmy. Pomáha sprostredkovať zahraničný obchod a export na globálnej úrovni. Medzi klientov Commerzbank patria aj inštitúcie. Banka má v portfóliu firemné účty, poradenstvo pri investovaní a cash management. Pre korporácie dokáže zastrešiť financovanie investícií, štruktúrované či prevádzkové financovanie, financovanie formou dlhopisov a vstup na kapitálové trhy. 

Medzi ďalšie služby patrí obchodovanie s dlhopismi, cennými papiermi, záruky a súkromné investície. Firmám a inštitúciám tiež môže poradiť s riadením rizík a kapitálu, a tiež poskytnúť úvery. Celkovo vieme služby Commerzbank rozdeliť na transakčné bankovníctvo, poradenstvo a investičné riešenia. 

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o Commerzbank, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na webové stránky alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré Commerzbank banka ponúka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: COMMERZBANK Aktiengesellschaft, pobočka zahraničnej banky, Bratislava
Sídlo: Rajská 15/A,811 08 Bratislava, Slovensko
IČO: 30847737
DIČ: 2022502768
IČ DPH:  
Kód banky: 8050
Swift kód: COBASKBX
Označenie banky:  
Infolinka v rámci SR:  
Infolinka pre volania zo zahraničia:  
Telefónne číslo na blokovanie kariet:  
Kontaktný e-mail:  

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.

DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY

HISTÓRIA BANKY

Od roku 2003 môžu firmy pôsobiace na Slovensku spolupracovať aj s pobočkou zahraničnej banky Commerzbank. Banka má väzby na Nemecko, ale pôsobí globálne, a to v 50 krajinách sveta. Je to už 150 rokov odkedy vznikla v nemeckom Hamburgu. Hoci primárne vznikala pre firmy a inštitúcie s prepojením na Nemecko, dnes má v portfóliu aj iné slovenské stredne veľké a veľké firmy orientované na export do zahraničia.

Commerzbank spadá pod Commerzbank AG, čo je druhá najväčšia banka v Nemecku so sídlom vo Frankfurte nad Mohanom. Skupina je členom väčšieho zoskupenia Cash Group, ktoré tvoria privátne banky. 

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články