Banky na Slovensku

ING BANK


ING Bank je pobočka zahraničnej banky pôvodom z Holandska. Klientmi ING Bank sú privátni klienti, firmy a inštitúcie, ktorým banka ponúka podnikové poradenstvo a financie. Medzi jej služby patrí riadenie rizík a aktív firiem na finančných trhoch a platobné služby. Patrí do skupiny ING Wholesale Banking, ktorá sa orientuje na korporátne bankovníctvo. Na Slovensku poskytuje svoje služby medzinárodným a domácim veľkým firmám, finančným inštitúciám, investičným spoločnostiam, podnikovým združeniam a skupinám aj verejnému sektoru. 

ING Bank N.V., (International Netherlanden Group) pod ktorú spadá ING Wholesale Banking, má viac než 200-ročné skúsenosti nielen v bankovníctve, ale aj v poisťovníctve, investíciách a dôchodkovom sporení. Klienti slovenskej divízie ING Bank tak môžu využiť nielen služby v korporátnom bankovníctve, ale aj zariadiť si životné poistenie a sporenie na dôchodok či služby správy aktív.

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o ING Bank, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na pobočky alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré ING Bank ponúka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: ING Bank N. V., pobočka zahraničnej banky
Sídlo: Pribinova 10, 811 09 Bratislava, Slovensko
IČO: 30844754
DIČ: 2020482222
IČ DPH: SK2020482222
Kód banky: 7300
Swift kód: INGBSKBX
Označenie banky:  
Infolinka v rámci SR: +421259346499
Infolinka pre volania zo zahraničia:  
Telefónne číslo na blokovanie kariet:  
Kontaktný e-mail:  

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.

DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY
ÚROKOVÉ SADZBY
KURZOVÝ LÍSTOK

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

PRODUKTY PRE OBČANOV

ING Bank nemá ponuku produktov a služieb pre občanov.

PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY

Informácie o produktoch a službách pre podnikateľov a firmy nájdete na tejto stránke.

HISTÓRIA BANKY

ING Bank pôsobí  na Slovensku od roku 1991, kedy otvorila svoju prvú zahraničnú pobočku ING Bank N.V. v Bratislave.  ING Bank sídli spolu s ING životnou poisťovňou na jednom mieste, na Jesenského ulici v hlavnom meste Slovenska. Je súčasťou viacerých finančných inštitúcii ako napríklad Bank of Beijing. Banka aj poisťovňa patria pod ING Group, ktorá už v roku 2001 odkúpila väčšinový podiel poľskej banky Śląski a pomocou ING Vysya Life Insurance vstúpila na indický trh životného poistenia. ING pôsobí aj v krajinách Beneluxu a v Spojených štátoch amerických a spoločnosť je vo svete lídrom v dôchodkovom sporení. Skupina ING viackrát získala ocenenie v súťaži  Zlatá minca a v medzinárodnom časopise Global Finance.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články