Pandémia Životné poistenie

Koronavírus a životné poistenie: Ako vám pomôže?


problémy so zmluvou

Premýšľate, ako vám v súvislosti s epidémiou koronavírusu môže pomôcť vaše životné poistenie, ktoré si roky platíte? Ako zistíte, ktoré riziká vám vaša poistka kryje a má význam si ju práve teraz aktualizovať?  

V súvislosti s epidémiou koronavírusu by vám mohlo pomôcť pripoistenie PN-ky, hospitalizácie či v najhoršom prípade smrti. Ak máte staršiu zmluvu životného poistenia a nie ste si istí, čo vám vlastne kryje, poraďte sa s odborníkom. Nemusíte sa s ním stretnúť osobne, stačí zmluvu odfotiť, poslať mailom a neskôr si zatelefonovať. 

Pripoistenia si môžete doplniť

Ak vám v poistení niektoré pripoistenie chýba, stále si ho môžete v zmluve doplniť. Na novú poistku alebo úpravu tej starej nie je nikdy neskoro. V prípade že nemáte poradcu, pokojne sa obráťte na našich FinGO.sk finančných sprostredkovateľov, ktorí vám poistnú zmluvu životného poistenia skontrolujú zadarmo.

Váš sprostredkovateľ možno usúdi, že vo vašom prípade bude lepšie starú poistku úplne zrušiť a uzatvoriť novú. Ani toho sa netreba báť. Niektoré poisťovne na nových zmluvách ponúkajú aj tzv. akceptáciu čakacej doby – to znamená, že keby ste svoju starú poistku zrušili a uzatvorili si zmluvu v novej poisťovni, nová poisťovňa bude akceptovať čakacie doby, ktoré vám už uplynuli z poistenia v starej poisťovni.

TIP: Túto možnosť však neponúkajú všetky poisťovne, a aj preto je nutné poradiť sa so svojim finančným sprostredkovateľom. S FinGO.sk sprostredkovateľmi sa môžete spojiť telefonicky na čísle 0800 60 10 60 alebo nám zanechajte vaše údaje a my sa vám ozveme.

Poraďte sa ohľadom svojich rodinných financií jednoducho z pohodlia svojho domova. Pomôžeme vám. Spolu to zvládneme!

     

    Kategórie

    Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

    Mohlo by vás zaujímať

    Najčítanejšie články

    Najnovšie články