Banky na Slovensku

Privatbanka


Privatbanka sa špecializuje na privátne bankovníctvo. Zameriava sa na bonitnejších klientov, ktorým sa banka môže starať nielen o investície, ale aj o celý ich majetok. Klienti majú k dispozícii cca 40 privátnych bankárov po celom Slovensku. Portfólio finančných produktov zahŕňa široké spektrum služieb. Začína vedením bežných účtov, platobným stykom a končí správou a zveľaďovaním majetku, vrátane právnej a daňovej ochrany. Klienti spolupracujú s bankou dlhodobo. Ide o komplexný servis so zvolenou investičnou stratégiou, ktorej ciele by mali byť zohľadnené v každom finančnom rozhodnutí klienta. Pri týchto rozhodnutia by mu mal pomáhať jeho privátny bankár.
Druhou skupinou klientov sú korporácie, pre ktoré Privatbanka poskytuje služby od roku 2007. Od toho istého roku, kedy sa Privatbanka začala zameriavať aj na firmy, je majoritným akcionárom banky skupina Penta.
Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o Privatbanke, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na pobočky, bankomaty alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré Privatbanka ponúka bežným klientom (občanom) a podnikateľom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: Privatbanka, a.s.
Sídlo: Einsteinova 25, 851 01 Bratislava
IČO: 31634419
DIČ: 2020461905
IČ DPH: SK2020461905
Kód banky: 8120
Swift kód: BSLOSK22
Označenie banky: BASL
Infolinka v rámci SR: +421 2 322 66 111
Infolinka pre volania zo zahraničia:  
Telefónne číslo na blokovanie kariet:

Master Card +421 2 682 85 777
Master Cars +421 2 682 85 750
Diners Club +421 2 577 89 444 

Kontaktný e-mail: privatbanka@privatbanka.sk

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.
DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY
ÚROKOVÉ SADZBY
KURZOVÝ LÍSTOK
INTERNET BANKING

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

ÚČTY PRE OBČANOV
Privat banka Basic konto     
Privat banka Standard konto
Privat banka konto   
Privat banka konto v CZK    
Privat banka konto PLUS
Privat banka invest konto
Privat banka SAVING konto
Bežný účet v cudzej mene
Osobitný účet dlžníka
Privat banka BONUS konto

KARTY PRE OBČANOV
MasterCard Standard
MasterCard Gold
Diners Club

SPORENIE PRE OBČANOV
Privatbanka BONUS konto
Privatbanka SAVING konto

FinGO.sk odporúča:

INVESTOVANIE PRE OBČANOV
Termínovaný vklad

FinGO.sk odporúča:

PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY
Informácie o produktoch a službách pre podnikateľov a firmy nájdete na tejto stránke.

PRODUKTY PRE SAMOSPRÁVU A NEZISKOVÝ SEKTOR
Privatbanka nemá špeciálnu ponuku produktov a služieb pre samosprávu a neziskový sektor.

HISTÓRIA BANKY

Predchodcom Privatbanky bola Banka Slovakia založená v roku 1995 v Banskej Bystrici. Osem rokov potom sa banka zamerala na privátne bankovníctvo. Stalo sa tak s príchodom rakúskej banky Meinl Bank AG, ktorá Banku Slovakia odkúpila. Na Slovensku tak vznikla prvá privátna banka. Sústredila sa na majetné osoby, ktorým poskytovala možnosť správy investícií na individuálnej úrovni. V roku 2005 banka dostala súčasný názov Privatbanka so sídlom v Bratislave. Rakúska skupina vlastnila Privatbanku iba štyri roky. V 2007 sa stala jej majiteľom Penta Investments Limited.
Banka získala o rok neskôr ocenenie v súťaži Zlatá minca v kategórii investičné bankovníctvo. Už 12 rokov má svoje zastúpenie aj v Prahe.
Privatbanka obchoduje aj s korporátnymi dlhopismi a emisiami. Bola prvou bankou na Slovensku, kde mohol mať klient vlastného bankára. Aj keď už dnes nie je jediná, ktorá tieto služby poskytuje, má v tomto segmente dlhú históriu.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články