Banky na Slovensku

365.bank


365.bank vznikla ako mobilná digitálna banka pod hlavičkou Poštovej banky ako jej odštepný závod. Zameriava sa na technológie a digitálne bankovníctvo, ale jej kamenné pobočky nájdete na celom Slovensku. Je to najmladšia banka v našej krajine. Všetky bankové operácie súvisiace s bežným účtom, ako aj jeho založenie, vyriešite cez aplikáciu v mobile. Pomocou smartfónu môžete požiadať o hypotéku, vybaviť si spotrebný úver, založiť si sporiaci účet alebo začať investovať. 365.bank  má v ponuke aj program odmeňovania za platby kartou. Využíva technológie ako prihlasovanie odtlačkom prsta či Face ID. Zaujímavosťou je PIE kód, ktorý na autorizáciu a prihlasovanie využíva emodži obrázky. Skupina 365.bank ponúka tiež finančné produkty ako sporenie na dôchodok, lízing, faktoring, facility management a iné.

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o 365.bank, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na pobočky, bankomaty alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré 365.bank ponúka bežným klientom (občanom) a podnikateľom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: 365.bank, a. s.
Sídlo: Dvořákovo nábrežie 4, 811 02 Bratislava
IČO: 31340890
DIČ: 2020294221
IČ DPH: SK7020000680
Kód banky: 6500
Swift kód: POBNSKBA
Označenie banky: PABK
Infolinka v rámci SR: 0850 365 365
Infolinka pre volania zo zahraničia: +421 2 596 05 365
Telefónne číslo na blokovanie kariet: +421 2 203 03 444
Kontaktný e-mail: hello@365.bank

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.
DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY
POBOČKY
BANKOMATY
ÚROKOVÉ SADZBY
KURZOVÝ LÍSTOK
INTERNET BANKING

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

ÚČTY PRE OBČANOV
Účet zadarmo
Účet PLUS

KARTY PRE OBČANOV
Digitálna karta
Vertikálna karta 365 Debit Mastercard

PÔŽIČKY A NÁKUPY NA SPLÁTKY PRE OBČANOV
Digitálna pôžička
Pôžička od 365
Pôžička na refinancovanie

HYPOTÉKY PRE OBČANOV
Hypotéka na bývanie
Hypotéka na refinancovanie

FinGO.sk odporúča:
Porovnať si hypotéky 
    

SPORENIE PRE OBČANOV
Sporenie
Syslenie
Sporenie na vzdelanie

FinGO.sk odporúča:

INVESTOVANIE PRE OBČANOV
Online investovanie
Pravidelné investovanie
Jednorazové investovanie
Investovanie do fondov
Obchodovanie s cennými papiermi

FinGO.sk odporúča:



PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY
Informácie o produktoch a službách pre podnikateľov a firmy nájdete na tejto stránke.

PRODUKTY PRE SAMOSPRÁVU A NEZISKOVÝ SEKTOR
365. bank nemá špeciálnu ponuku pre samosprávy a neziskový sektor.

HISTÓRIA BANKY

V roku 2017 Poštová banka avizovala, že pod ich hlavičkou na slovenský bankový trh vstúpi 365.bank. Po tom, čo nová banka pol roka fungovala v beta verzii, v novembri 2018 spustila svoju ostrú prevádzku. Od začiatku svojho fungovania vystupovala ako digitálna banka, ktorá využíva moderné technológie a inovácie. V júli 2021 jej Poštová banka prenechala svoje pobočky a nechala si iba pobočky sídliace na pošte. 365.bank ako odštepný závod Poštovej banky tak už fungovala nielen v digitálnej forme, ale aj fyzicky. Stala sa z nej plnoformátová banka.

Po vstupe na trh poskytovala základné bankové služby, dnes už v 365.bank vybavíte aj hypotéku, sporenie či poistenie. Patrí rovnako ako Poštová banka pod J&T FINANCE GROUP. 

Banka získala ocenenie v medzinárodnej súťaži Bank of the Year Awards 2021. Stala sa tak podľa britského magazínu najlepšou bankou na Slovensku v roku 2021. Angažuje sa aj v ekologických témach, v diskusii o finančnej gramotnosti detí a podporuje rôzne startupy.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články