Pandémia Životné poistenie

OČR a pripoistenie PN-ky nejdú dokopy


Ostali ste doma v karanténne s deťmi? Mnohí z nás premýšľajú, či im v tomto prípade pomôže pripoistenie PN-ky. 

Ak ste ostali s dieťaťom na OČR, rovnako ako v prípade homeofficov, nevzniká vám nárok na poistné plnenie. Krytie v čase povinnej karantény neexistuje, pripoistenie PN-ky totiž môžete využiť len v prípade reálnych zdravotných problémov. Čiže v prípade, že vy alebo vaše dieťa ochoriete alebo sa vám stane úraz a stanete sa práceneschopným.

Čo sa týka OČR, v jednej z poisťovní na trhu majú klienti nárok na poistné plnenie ak sa musia starať o choré dieťa viac ako 11 dní, ale ide o špeciálne pripoistenie.

Pozor! Keďže pre PN-ke poisťovne uplatňujú čakaciu dobu 3 mesiace, ak by ste si ho chceli uzatvoriť, mohli by ste ho využiť najskôr v júni.

Obráťte sa na nás, sme online

Ak premýšľate, či vám vaša životná poistka pomôže v súvislosti s aktuálnou situáciou, pokojne sa obráťte na FinGO.sk. Robíme aj kontrolu zastaralých zmlúv, ktorá vám dokáže ušetriť peniaze a zaktualizovať pripoistenia tak, aby vám v prípade nečakaných udalostí finančne pomohli. Dá sa to aj online, pokojne nám napíšte ešte dnes.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články