Investície Život vo FinGO.sk

Aké sú najväčšie chyby Slovákov? Aj to sme sa dozvedeli na investičnej konferencii


Ako sa postarať o svoj dôchodok? Kam investovať peniaze a prečo sa oplatí sporiť aj do zlata? Aj týmto otázkam sme sa venovali na FinGO.sk konferencii Investície a dôchodky, ktorá sa konala v utorok 17. septembra 2019 v hoteli Tenis vo Zvolene. Tematické odborné konferencie spoločnosť FinGO.sk organizuje 4-krát ročne. Na túto poslednú do Zvolena zavítalo viac ako 150 účastníkov. 

„Teší nás rastúci záujem finančných sprostredkovateľov a našich partnerov o odborné podujatia, ktoré pravidelne organizujeme. FinGO.sk vytvára finančným sprostredkovateľom férové a profesionálne prostredie, v ktorom podporujeme rast ľudí aj formou vzdelávania a výmeny skúseností aj na našich konferenciách. Chcem sa preto poďakovať za spätnú väzbu každého jedného účastníka. Veríme, že investičná konferencia bola pre vás prínosnou a už teraz pripravujeme ďalšiu, venovanú neživotnému poisteniu,“ povedal po podujatí generálny riaditeľ FinGO.sk Ondrej Matvija.

Ako účastníci hodnotia konferenciu?

Záleží nám na tom, aby účasť na konferencii bola pre našich partnerov a finančných sprostredkovateľov hodnotným a efektívne stráveným časom. Účastníkov sme sa preto opýtali, ako toto podujatie hodnotia a v čom bola FinGO.sk investičná konferencia pre nich prínosnou.

Igor Mariják, All Finet:

“Konferenciu hodnotím veľmi pozitívne a oceňujem záujem Finga o to, aby sme my ako sprostredkovatelia boli veľmi dobre informovaní o dianí nielen na Slovensku. Veľmi oceňujem celkový pohľad na ekonomický vývoj investovania a snahu doslova zachraňovať našich klientov pred nerozumnými krokmi dnešného spotrebného života, ktorý sa v súčasnosti okolo nás preferuje.”

Peter Veselý, F-one:

“Samotnú konferenciu hodnotím maximálne pozitívne. Vzdelávanie práve v oblasti investícii je do budúcna absolútna priorita. Je to trend, ktorým sa finančníctvo bude uberať. Najviac sa mi páčila prezentácia pána Karpiša. Dúfam, že takýto rečník a odborník nás ešte na pár akciách navštívi.”

Ivana Harňáková, Street Creex:

“Konferenciu hodnotím veľmi kladne. Niektoré konferencie alebo školenia bývajú nezaujímavé a čas počas nich „stojí“, ale FinGO.sk investičná konferencia mala zaujímavý program a ubehla naozaj rýchlo. Najviac ma oslovili prezentácie spoločností Finax, IAD a taktiež prednáška o investičnom zlate od spoločnosti Golden Oak Trust.” 

Milan Šlosár, FinSta:

„Investičná konferencia bola rovnako ako predchádzajúce odborné konferencie na vysokej úrovni, a to z pohľadu programu, zastúpenia prezentujúcich aj organizačne. Oproti predchádzajúcim konferenciám ma prekvapil veľký nárast účastníkov. Žrebovanie mincí na záver má asi tiež svoje čaro 🙂 Oceňujem úvodné vystúpenie pána Karpiša a jeho interpretáciu vývoja a aktuálneho stavu globálneho finančného sveta. Veľmi pozitívny pocit vo mne zanechala tiež transparentnosť, s akou sú prezentované doterajšie výsledky spoločnosti Golden Oak Capital a samozrejme klientsky komfort poskytovaný inovatívnymi  spoločnosťami Finax a Golden Oak Trust. Samozrejme, nečakané vyhodnotenie s netradičnou odmenou od spoločnosti Finax ma tiež veľmi potešilo 🙂

Pre mňa osobne bola konferencia prínosná hlavne v tom, že „v plnej kráse“ poukázala, ako dokáže štruktúra investičných produktov ponúkaných spoločnosťou Fingo pomôcť nájsť riešenia pre všetky typy klientov, či už z pohľadu investičného horizontu, výnosnosti, akceptovateľnej rizikovosti a likvidity. Prirovnal by som to ku kvalitnej „bonboniére“ – každý klient si môže vybrať, čo mu najviac chutí a určite bude so svojim výberom dlhodobo spokojný.”

Milana Šlosára (na fotografii vpravo) ocenila spoločnosť Finax ako najlepšieho obchodníka FinGO.sk v mesiacoch máj – august 2019. Odmenila ho raketou s podpisom Dominika Hrbatého.

Prednášky o investovaní, aj o stále populárnejšom zlate

Na konferencii odzneli odborné prezentácie na aktuálne témy z oblasti investovania, ktorá sa rýchlo vyvíja a klientom prináša nové možnosti, ako zhodnocovať peniaze. Hosť konferencie, ekonomický analytik inštitútu INESS Juraj Karpiš sa vo svojej prezentácii vyjadril, že najväčšou chybou v osobných financiách Slovákov je to, že nemajú akcie a nemajú zlato.

Riaditeľ pre investície a zlato FinGO.sk František Burda (vľavo) na fotografii s analytikom inštitútu INESS Jurajom Karpišom.

Účastníkom sa predstavili aj partneri konferencie spoločnosť IAD Investments, AXA investiční společnosť a spoločnosť Finax. 

Za nimi odznela pre mnohých podnetná prednáška od spoločnosti Golden Oak Trust o investičnom zlate, ktoré sa stáva čoraz populárnejšie a nemalo by chýbať v investičnom portfóliu žiadneho investora. Odbornú časť podujatia uzatvorila prezentácia spoločnosti Golden Oak Capital, ktorá predstavila svoje úspešné projekty a ďalšie plány. 

Vyžrebovali sme výhercov investičných mincí

Na záver spoločnosť FinGO.sk spomedzi účastníkov konferencie vyžrebovala výhercov 10 strieborných mincí a jednej zlatej mince Viedenskí filharmonici. Všetkým výhercom ešte raz blahoželáme a už teraz sa tešíme na ďalšiu odbornú konferenciu, ktorá sa bude venovať neživotnému poisteniu. 

Zlatú mincu Viedenskí filharmonici si z konferencie odniesol Peter Majzún. Na fotografii s generálnym riaditeľom spoločnosti Golden Oak Trust Miroslavom Tamášom (vpravo).

    

    

    

Viac fotografií z FinGO.sk konferencie Investície a dôchodky nájdete v našej fotogalérii už čoskoro.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články