Novinky Fingo

Fingo CUP 2019 sme si perfektne užili. Ďakujeme!


Úžasný areál, krásne počasie, ale hlavne skvelí ľudia s tímovým duchom a chuťou súťažiť a zabaviť sa. Aj takto hodnotia účastníci Športové hry FINGO CUP 2019, ktoré sme usporiadali vo štvrtok 20. júna 2019 v špičkovom areáli x-bionic sphere v Šamoríne.

„Chceli sme zorganizovať podujatie, na ktorom by mohli ľudia zo siete a z našej centrály utužiť vzájomné vzťahy. Areál x-bionic sphere je naozaj exkluzívnym a krásnym priestorom s ideálnymi podmienkami pre športové vyžitie, preto sa teším, že sme si to spolu užili a zabavili sa. Ďakujeme za všetky pozitívne reakcie a sme veľmi radi, že sa prvý ročník FINGO CUP-u vydaril,“ zhodnotil Ondrej Matvija, generálny riaditeľ FinGO.sk.

Ako na FINGO CUP spomínajú „ťahúni“ víťazných tímov? Opýtali sme sa, čo sa im na športových hrách najviac páčilo a v čom bol tento deň pre nich zároveň prínosný.

Slavomír Uherčík: Jedno z najvydarenejších podujatí

„Pri svojej takmer 20-ročnej praxi som sa zúčastnil veľkého množstva podobných podujatí. Musím však priznať že FINGO CUP 2019 bol jedným z najvydarenejších. Nielen športová časť, nádherný areál, ale aj spoločný večer bol perfektný, za čo treba organizátorom zložiť obrovskú poklonu,“ opisuje Slavomír Uherčík, člen víťazného tímu. „Chcel by som touto cestou poďakovať všetkým nositeľom ružového dresu. Dúfam že sú na neho rovnako hrdí ako ja, bolo mi cťou byť s vami v jednom tíme. Nezískal som len nádherné zážitky, ale navyše – a to je najdôležitejšie, spoznal som nových úžasných ľudí,“ odkazuje svojím kolegom.

   

Stanislav Čisárik: Skvelá nálada aj výmena skúseností

Športový deň s nadšením zhodnotil aj Stanislav Čisárik z červeného družstva, ktoré skončilo na výbornom 2. mieste. „Celý náš tím si to veľmi užil a dostal som výbornú spätnú väzbu. Páčila sa mi skvelá nálada, veľa radosti a odhodlania v našom tíme, ale príjemný bol aj večer so zábavou,“ zhrnul. Prínosné preňho bolo, že v tento deň spoznal množstvo nových ľudí. „Vymenili sme si skúsenosti a moji ľudia sa zoznámili aj s ľuďmi z centrály, čo považujem tiež za dôležité. Mal som z toho všetkého naozaj dobrý pocit,“ dodáva spokojne Stanislav Čisárik.

  

Juliana Veselá: Neskutočný zážitok, aj takto môžeme rásť rýchlejšie

Na 3. priečke skončil „biely“ tím, ktorý spolu s kapitánkou viedla aj Juliana Veselá. „Bol to neskutočný zážitok pre všetkých ľudí z mojej firmy. Veľmi dôležitý deň na motiváciu, teambuilding, a okrem športu aj odovzdávanie skúsenosti z biznisu,“ zhodnotila. Podľa Juliany Veselej čím viac spoločných aktivít ľudia zažijú, tým väčší rast firmy možno očakávať. „Ľudia potrebujú vedieť, že sú súčasťou celku a sú pre spoločnosť dôležití. V závere ešte raz za všetkých ďakujem,“ povedala.

  

Kapitáni: Vďaka za tímovú spoluprácu

František Burda, kapitán ružového tímu, 1. miesto

Športový deň aj zábavný večer som si užil na jednotku. Najviac ma teší, že prišlo a zapojilo sa množstvo ľudí, veď to robíme pre nich. Bol to výborný zážitok, ktorý odporúčam zažiť každému. Ďalšieho športového dňa sa preto určite zúčastním :). 

Akú stratégiu zvolili? Priznám sa, že som nečakal u ľudí v mojom tíme takú túžbu po víťazstve. To nás hnalo vpred. Išli sme na to sedliackym rozumom – zistili sme, kto je v čom dobrý a rozbehli sme sa. Tiež sme sa dohodli, že sa zúčastníme čo najviac disciplín, a tak sme zbierali bod k bodu až sme zaslúžene vyhrali.

Veronika Gajdošová, kapitánka červeného tímu, 2. miesto

Fingo CUP 2019 som si užila nad očakávania. Krásny areál, úžasní ľudia a chuť športovať boli dobrým základom pre úspešný deň. Každý mal možnosť vybrať si zo športov niečo nové a aj ukázať to, v čom je výborný. Táto kombinácia sa postarala o veselé chvíle, ale aj o pocit z dobrého športového výkonu. Mala som možnosť byť kapitánkou úžasného tímu a najviac sa mi páčila radosť na tvárach môjho tímu, keď vyhlásili výsledky. 

Akú stratégiu zvolili? Za krásne druhé miesto vďačíme tímovému duchu a individuálnym akciám. Každý z členov mal možnosť sa individuálne presadiť vo zvolenom športe a ostatní ho podporovali tak povzbudzovaním ako aj zápolením v iných disciplínach.

Miroslava Holičová, kapitánka bieleho tímu, 3. miesto

Bol to úžasný deň plný zábavy, športu a tímovej spolupráce. Vyskúšali sme si mnohé aktivity, pri ktorých sme sa okrem zábavy aj riadne športovo vyžili. Bolo úžasné cítiť súdržnosť nášho tímu a vzájomnú podporu, ktorú sme dávali aj patrične nahlas najavo. Celý deň sme tak strávili s úsmevom na tvári a dobrú náladu podporilo aj krásne počasie. Som veľmi spokojná s prvým Fingo Cupom a teším sa na ďalšie ročníky tohto podujatia. 

Akú stratégiu zvolili? Základom bola tímová spolupráca a vzájomná podpora. V jednotlivých disciplínach sme si vždy zvolili hráčov, ktorí boli v danej oblasti „profíci“ a my ostatní sme ich nahlas povzbudzovali. Vďaka súdržnosti, šikovnosti a dobrej nálade sa nám podarilo umiestniť na krásnom treťom mieste a tak sme si patrične užili aj ovácie za vynaložené úsilie.

Viac fotografií zo športových hier nájdete v našej fotogalérii. 

       

 

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články