Život vo FinGO.sk

Rok 2020 bol pre FinGO.sk opäť mimoriadne úspešný: Pol miliardy eur v hypotékach aj nová realitná platforma

Fingo reality

FinGO.sk má za sebou ďalší mimoriadne úspešný a inovatívny rok. V roku 2020 sme dosiahli historické obchodné výsledky a vďaka medziročnému rastu o 40 % sme opäť významne posilnili našu pozíciu na trhu. Napriek pandémii sa nám po necelých troch rokoch fungovania podaril fantastický výsledok a v hypotékach sme pokorili métu pol miliardy eur. Patríme medzi TOP spoločnosti a za týmito skvelými výsledkami stojí práca a úsilie našich sprostredkovateľov aj vedenia a ľudí z centrály. Ďakujeme!

FinGO.sk aj v roku 2020 úspešne pokračovalo vo svojom kontinuálnom raste. Koronakríza zasiahla aj finančný biznis, no od vypuknutia pandémie sme pracovali na plné obrátky, aby sme prinášali podporu našim maklérom a pomáhali klientom aj na diaľku.

Bol to náročný rok. Ocitli sme sa v novej situácii, kedy sme sa museli všetci zomknúť a nastaviť na nový spôsob fungovania. No aj napriek pandemickej situácii FinGO.sk opäť výrazne rástlo,” hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Roland Dvořák. Naši profesionálni sprostredkovatelia aj napriek sťaženým podmienkam hľadali cesty ku klientom a vďaka Trhovisku sme im prinášali nové obchodné príležitosti aj z online prostredia.

K najväčším úspechom určite patrí aj rekordný objem úverov, ktorý nás posunul medzi špičku maklérov. “Prekonali sme hranicu pol miliardy eur v sprostredkovaní hypoték, za čo sme na našich sprostredkovateľov patrične hrdí. Tiež som veľmi rád, že sa nám podarilo rozšíriť náš tím o nových kvalitných ľudí,” doplnil CEO spoločnosti.

FinGO.sk

Opäť historické obchodné výsledky

FinGO.sk v roku 2020 rástlo dvojciferným tempom vo všetkých produktových oblastiach vrátane úverov, investícií, životného aj neživotného poistenia. 

Sme hrdí na naše divízie, finančných sprostredkovateľov aj kolegov na centrále. Aj v tomto náročnom období sme dokázali spoločne riešiť požiadavky klientov a uspokojiť ich potreby. Opäť sme zaznamenali historické obchodné výsledky, rástli sme v províznom obrate aj v jednotlivých produktových líniách,” zdôraznil obchodný riaditeľ Marek Gemainer. 

V roku 2020 sme rástli výborným tempom o 40 % a navyše sme dosiahli:

  • 14 mil. € očakávaný ročný provízny obrat
  • 525 mil. € načerpané sprostredkované úvery
  • viac ako 700 sprostredkovateľov

“S medziročným províznym nárastom o 40 % sme spokojní. Znamená naplnenie našich stanovených obchodných cieľov na rok 2020. Najviac sa nám darilo v úveroch, kde sme dokázali vyriešiť viac ako 6-tisíc hypotekárnych úverov v celkovom objeme 525 miliónov eur,” okomentoval obchodné výsledky Marek Gemainer. 

Priniesli sme unikátnu online platformu Fingo Reality

Rok 2020 bol pre FinGO.sk aj rokom spustenia online platformy Fingo Reality, ktorá prepája maklérsky broker pool s realitnými kanceláriami na podporu ich podnikania. Obom stranám poskytuje ucelený a vysoko profesionálny model spolupráce.

Vlani sa súčasťou projektu Fingo Reality stali prvé realitné kancelárie, ktoré využívajú našu platformu a vybudovanú infraštruktúru profesionálnych hypotekárnych špecialistov,” vysvetľuje CEO Roland Dvořák. 

Marek Gemainer doplnil, že je to ďalší dôležitý článok nášho finančného ekosystému. “Rovnako ako to robíme aj v našom maklérskom biznise, rešpektujeme aj samostatnosť a biznis model jednotlivých realitných kancelárií. Nová online platforma prináša realitnej kancelárii nárast provízneho obratu a finančným sprostredkovateľom obchodné príležitosti cez nových klientov,” priblížil. 

Komplexné služby aj vďaka Fingo Premium

Vytvárame komplexný finančný ekosystém, ktorý maklérom pomáha rozvíjať ich biznis a klientom dokáže poskytnúť všetky služby pod jednou strechou. Vlani sme rástli aj v počte sprostredkovateľov, ktorých láka digitálne prostredie a naše jasné konkurenčné výhody.

“Zaznamenávame čoraz väčší záujem finančných agentov pracovať v spoločnosti FinGO.sk. Je to jednak kvôli inovatívnym technológiám, dodávaniu klientov cez naše jedinečné Trhovisko, no hlavne kvôli férovému prístupu, opisuje Roland Dvořák. FinGO.sk rešpektuje slobodu a nezávislosť svojich kariér a zároveň im poskytuje podporu silnejúcej značky FinGO.sk.

Klientske požiadavky vieme vybaviť online aj na pobočkách. Rozrástla sa aj sieť Fingo Premium centier, v ktorých profesionálni sprostredkovatelia poskytujú komplexné finančné služby. “V metropole východu Košice už o pár týždňov otvoríme pre našich sprostredkovateľov pobočkové zázemie, kde sa budú môcť stretnúť s klientmi, zúčastňovať školení a využívať nové reprezentatívne priestory na svoju prácu,” uviedol Roland Dvořák.

Fingo pobočky

V Košiciach otvoríme pobočkové zázemie v administratívnom centre Duett (na fotografii vľavo).

Okrem oblasti finančného sprostredkovania sa naše aktivity rozvíjajú aj v oblasti real estate. Skupina, do ktorej patrí aj FinGO.sk získala majoritný podiel v najväčšom biznis centre na východe Slovenska Cassovar Business center v Košiciach a investovala aj do developerského projektu v Nitre, v jednom z miest s rýchlo rastúcimi cenami nehnuteľností.

Máme byť na čo hrdí. Ďakujeme!

Kvôli pandemickým obmedzeniam sme v decembri 2020 nemohli usporiadať našu tradičnú výročnú konferenciu, na ktorej sa každoročne stretávame s partnermi, aby sme ocenili najlepších maklérov. Preto by sme vám aspoň touto cestou radi poďakovali za spoluprácu.  

“Tešia nás pozitívne spätné väzby finančných inštitúcií na rýchlosť akou rastieme, rovnako si však ceníme ich pozitívne väzby na kvalitné poradenstvo našich sprostredkovateľov ako aj pozitívne reakcie našich klientov. Radi by sme touto cestou poďakovali naším finančným sprostredkovateľom, celým divíziám za dosiahnuté výborné obchodné výsledky v uplynulom roku a kvalitné finančné poradenstvo. Máme byť na čo hrdí, ďakujeme!” hovorí obchodný riaditeľ Marek Gemainer. 

“Za všetkými úspechmi FinGO.sk stoja naši ludia, preto by som im touto cestou rád vyjadril veľké ĎAKUJEM. Vďaka patrí našim maklérom, ktorí v tejto neľahkej situácii pomáhajú riešiť klientom ich finančnú situáciu, tak isto našej centrále, ktorá im poskytuje potrebnú podporu,” pridáva sa generálny riaditeľ Roland Dvořák. 

Jasná stratégia a ambiciózne ciele aj na rok 2021

Na trhu finančného sprostredkovania pôsobíme len tri roky, ale naše ambície sú vysoké. “Našim cieľom v roku 2021 je pokračovať v prehlbovaní vzťahu s našimi sprostredkovateľmi. Riešiť ich každodenné potreby a podnety. Vďaka silnému zázemiu centrály im prinášať kvalitný servis a inovatívne obchodné nástroje na ich zodpovednú prácu s klientom. Chceme naďalej napredovať aj v digitalizácii,” naznačil Marek Gemainer.

Podľa Rolanda Dvořáka sme v súčasnosti veľmi pravdepodobne najrýchlejšie rastúcou maklérskou spoločnosťou na Slovensku. “S pokorou k súčasnej dobe, FinGO.sk si dáva odvážne plány aj na rok 2021. Chceme napredovať v rastúcom trende a v tomto roku je cieľom aj rozšíriť sa na zahraničné trhy,” prezradil generálny riaditeľ.

FinGO.sk v médiách

Naši odborníci sa pravidelne vyjadrujú vo významných médiách, vrátane televízií.

Máme jasnú stratégiu, silnú centrálu s back-officom a sieť profesionálnych maklérov, ktorí robia svoju prácu naplno. Vyvíjame unikátne technológie, podporujeme vzdelávanie ako aj marketingové aktivity, ktorými zviditeľňujeme značku FinGO.sk. Aj vďaka tejto kombinácii si staviame latku vysoko. Veríme, že aj napriek pretrvávajúcej pandémii naše ciele naplníme a o rok budeme ešte väčší, silnejší a úspešnejší. 

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články