Život vo FinGO.sk

FinGO.sk má za sebou ďalší úspešný rok. Ďakujeme!


Darí sa nám skvele, a to v každej oblasti nášho biznisu. Rok 2019 bol pre FinGO.sk mimoriadne úspešný a zhodnotili sme ho aj na Výročnej vianočnej konferencii, ktorá sa konala 12. decembra v Žiline. Vďaka našim výborným výsledkom, za ktorými stojí každodenná práca a úsilie maklérov ako aj vedenia a ľudí z centrály FinGO.sk, sme sa naozaj mali čím pochváliť. Na konferencii sme načrtli aj to, aké novinky pripravujeme na rok 2020.  

Na Výročnú vianočnú konferenciu FinGO.sk do Hotela Holiday Inn v Žiline prišlo takmer tristo účastníkov. Nechýbali medzi nimi zástupcovia našich partnerov, celý tím z centrály FinGO.sk a samozrejme najlepší makléri. Spolu s nimi sme bilancovali druhý rok pôsobenia našej spoločnosti, oceňovali najúspešnejších sprostredkovateľov a kariéry, a počas galavečera nechýbala ani výborná hudba, tanec a kvalitné víno. Skvelá atmosféra sa niesla celým podujatím od slávnostného obeda až do neskorej zábavy, ktorú sme si užili naplno.  

FinGO.sk posilnilo svoju pozíciu na trhu

 „Na výročnej konferencii sme sa zišli s najlepšími maklérmi z celého Slovenska, aby sme spolu zhodnotili naše výsledky a ocenili tých najúspešnejších. Rok 2019 bol pre FinGO.sk veľmi úspešný a naozaj sa máme čím pochváliť. Sieť FinGO.sk sme rozšírili o viac ako 30 pobočiek, pridali sa k nám ďalší kvalitní makléri a kariéry, a podarilo sa nám dosiahnuť naše ciele,“ opisuje generálny riaditeľ spoločnosti FinGO.sk Ondrej Matvija, ktorý svojim príhovorom otvoril oficiálnu časť konferencie.  

FinGO.sk v druhom roku svojho pôsobenia opäť narástlo a významne posilnilo svoju pozíciu na trhu finančného sprostredkovania. „Tento biznis je v prvom rade o ľuďoch a aj touto cestou sa chcem poďakovať všetkým našim sprostredkovateľom aj ľuďom na centrále za výborne odvedenú prácu. Teším sa na ďalšie výzvy, ktoré nás čakajú v roku 2020,“ dodal generálny riaditeľ Ondrej Matvija. 

Komplexné služby a unikátne technológie

Za úspechom FinGO.sk stoja aj moderné technológie a inovatívne projekty, vďaka ktorým sme pred ostatnými spoločnosťami o krok vpred. „FinGO.sk sa úspešne etablovalo na trhu finančného sprostredkovania, a to vďaka komplexným službám a tiež vďaka synergiám, ktoré v spoločnosti uplatňujeme. FinGO.sk je prvý skutočný “online to offline” broker na Slovensku a rastieme aj vďaka unikátnym technológiám, ktoré nám prinášajú klientov z online prostredia,“ zdôraznil spolumajiteľ spoločnosti Lukáš Novák.

 

FinGO.sk priebežne vyvíja aj ďalšie technologické novinky a vylepšenia. „V každej oblasti našej práce sa sústreďujeme na zlepšovanie kvality služieb pre našich maklérov a tým aj pre klientov, či už ide o nové aplikácie pre správu financií klienta, zjednodušenie spolupráce s realitnými kanceláriami alebo pokrytie všetkých potrieb klienta. Som rád, že naša každodenná práca prináša efekt,“ dodal Lukáš Novák.

Vážime si dôveru našich kariér

Súčasťou podujatia bolo aj slávnostné oceňovanie maklérov, ktorých odmeňovali partnerské organizácie. Rebríček najlepších kariér za jednotlivé produktové oblasti vyhodnotila aj spoločnosť FInGO.sk. „Sme hrdí na naše obchodné úspechy v roku 2019 a veľmi si vážime dôveru našich kariér. Vďaka dvoj-trojciferným percentuálnym nárastom v každej oblasti nášho biznisu, či už ide o úvery, životné a neživotné poistenie ako aj o oblasť investovania, sme zaznamenali výrazný nárast provízneho obratu,“ priblížil riaditeľ divízie obchodu vo FinGO.sk Marek Gemainer. 

Naše kariéry a spolupracujúci makléri pôsobia na celom Slovensku a vďaka pohodliu, férovému prístupu a ďalším výhodám, ktoré im FinGO.sk prináša, ich počet neustále rastie.  „FinGO.sk sa zaradí medzi TOP 10 finančno-sprostredkovateľských spoločností na Slovensku a v roku 2020 máme reálnu ambíciu atakovať TOP 5. Verím, že vďaka našej kvalitnej obchodnej sieti v každom okrese Slovenska, profesionálnej podpore centrály, našim podporným nástrojom ako aj novým inovatívnym projektom spúšťaným začiatkom nového roka, budeme takto o rok bilancovať ešte úspešnejší rok 2020,“ pokračuje obchodný riaditeľ Marek Gemainer.

Ocenili sme najlepších. Blahoželáme!

Víťazov sme sa opýtali, čo stojí za ich úspechom. Pre koho bolo ocenenie od FinGO.sk najväčším prekvapením a kto ho očakával, aby prvú priečku v danej oblasti obhájil? 

Juliana Veselá, F – One (1. miesto v kategóriách Životné poistenie a Investície) 

„S celým tímom sme makali rok na tom, aby sme patrili k najlepším. Výsledky sú znakom úsilia, na ktorom sa podpísala práca a starostlivosť o klientov všetkých ľudí v skupine. Je super, že fungujeme pod firmou, ktorá nám poskytuje zázemie práve na to, aby sme klienta dokázali zastrešiť kompletne. Čo sa týka konferencie, najdôležitejšie je práve to, aby sa ľudia stretávali a vymieňali si skúsenosti. Jedine tak dokážeme byť TOP na trhu.“ 

Peter Majzún, Mentor Group (1. miesto v kategórii Úvery) 

„Prvé miesto v kategórii úvery sme získali už druhý rok po sebe a toto ocenenie nás veľmi teší. Hypotéky sú našou prioritnou oblasťou, ktorej sa venujeme a vďaka spolupráci na developerských projektoch nám objem sprostredkovaných úverov každoročne rastie. Pre naše fungovanie sú kľúčové aj pozitívne referencie a odporúčania od spokojných klientov s poskytnutými úvermi, ktorí sú tou najlepšou vizitkou každej maklérskej spoločnosti.“

Branislav Putec, FGG (1. miesto v kategórii Trhovisko)

Nepočítal som s umiestnením v rámci Trhoviska,samozrejme ma to veľmi potešilo. Ku každému klientovi sa snažím byť empatický, pozitívny a samozrejme byť profesionál. Myslím, že robím dobrý prvý dojem, čo je veľmi kľúčové a veľa vecí potom už ide ľahko. Samozrejme sú to roky praxe a stretnutí s klientmi. Určite je dôležitý aj pozitívny prístup, úsmev a záujem o klienta, nie „krvopotný“ predaj. Čo sa týka konferencie a prednášok, som spokojný. Digitalizáciu beriem ako veľké plus, keďže pre budúcnosť Finga je to veľmi dôležité. Určite to pomôže k ľahšej ceste ku klientovi a prinesie značný náskok pred konkurenciou.“

Víťazi kategórie Úvery FinGO.sk  Víťazi kategórie Životné poistenie FinGO.sk

Víťazi kategórie neživotné poistenie FinGO.sk  Víťazi kategórie Investície FinGO.sk

Víťaz kategórie Komplexnosť Víťaz kategórie Trhovisko

O rok chceme byť ešte väčší a silnejší

Po oficiálnom programe výročnej konferencie sa konala galavečera, ktorú otvoril moderátor celého podujatia Lukáš Latinák. Tak ako vždy, nechýbala aj porcia kvalitnej hudby a zábavy, o ktorú sa tento raz postaral  energický Polemic a živelná kapela Lomnické Čháve. Fotografie z celého podujatia nájdete v našej fotogalérii

Ďakujeme všetkým maklérom, ale aj partnerským bankám, poisťovniam a investičným spoločnostiam, ktoré prišli do Žiliny, aby s nami oslávili ďalší úspešný rok FinGO.sk. Na trhu finančného sprostredkovania pôsobíme len 2 roky, no naše ambície sú vysoké. Aj vďaka unikátnym technológiám, prvotriednemu servisu a pravidelnému vzdelávaniu si latku staviame vysoko a chceme, aby bolo FinGO.sk o rok ešte väčšia, silnejšia a úspešnejšia spoločnosť. 

Veríme, že sa nám to podarí! 

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články