Fingo radí Osobné financie Pandémia Život vo FinGO.sk

Ako finančne zvládnuť pandémiu? Pomôžeme vám online


FinGO.sk online

Pandémia koronavírusu ovplyvnila život nás všetkých. V týchto dňoch chránime predovšetkým svoje zdravie, no riešime aj finančnú budúcnosť. Ako ochránime svoje peniaze, pomôže nám životné poistenie a odklad splátok, prípadne na čom môžeme v prípade zníženia a výpadku príjmu ušetriť?

FinGO.sk sa rozhodlo v tejto neočakávanej situácii pomôcť. Posilnili sme pre vás našu infolinku 0800 60 10 60 a spustili novú bezplatnú online poradňu, kde vám finanční odborníci poradia, čo robiť.

Otestujte zdravie svojich financií

Pandémia prišla nečakane, ale nemusí nečakane zasiahnuť aj vaše financie. „Ostať doma je v súčasnej mimoriadnej situácii tá najlepšia rada. Preto sme sa rozhodli ľuďom pomôcť na diaľku, aby všetko vyriešili bezpečne zo svojich domovov. Na internetovej stránke sme pripravili sekciu „koronavírus“, kde Slováci môžu otestovať svoje finančné zdravie. Pridali sme aj online chat, kde sa ľudia pýtajú na všetko, čo ich trápi v súvislosti s peniazmi a pandémiou, či už ide o investovanie, odklady splátok úverov, životné poistenie alebo staré zmluvy,“ opisuje generálny riaditeľ FinGO.sk Roland Dvořák.

V jednoduchom online teste si môžete preveriť, v akej miere pandémia ohrozuje vaše peniaze a rodinný rozpočet. Výnimočná situácia a s ňou spojené mimoriadne výdavky a výpadok príjmov môžu zaskočiť každého z nás. Chceme ľudí pripraviť na horšie časy, ak sa ich príjmy kvôli karanténe, OČR či zrušenej prevádzke znížia alebo prídu o prácu. Situáciu netreba podceňovať,“ dodáva Roland Dvořák. 

FinGO.sk otestuje sa

V týchto dňoch sme posilnili aj našu infolinku. Ohľadom svojich financií sa môžete poradiť na čísle 0800 60 10 60, na mailovej adrese kontakt@fingo.sk alebo cez online formulár, ktorý vyplníte.

TIP: Finanční sprostredkovatelia vám nielen odpovedia na otázky, ale zároveň poskytnú aj bezplatnú telefonickú alebo video konzultáciu, aby pomohli vaše požiadavky na diaľku naozaj vyriešiť. Poradíme aj podnikateľom. 

Čo ľudí v týchto dňoch najčastejšie trápi

Prečo práve teraz kontrolovať staršie zmluvy

Vo vypätých chvíľach mnohí z nás automaticky premýšľajú, na čom môžu v rodinnom rozpočte ušetriť a či si niektoré bankové či poistné produkty neplatia zbytočne. Keďže sú ľudia doma a majú viac času, odporúčam, aby v šuflíkoch pohľadali všetky staršie finančné zmluvy. Podľa našich skúseností je až 9 z 10 poistiek na trhu neaktuálnych a 8 z 10 úverov má zbytočne vysoké úroky,“ upozorňuje prevádzkový riaditeľ FinGO.sk Zoltán Čikes.

Podľa odborníka kontrolou a následnou optimalizáciou starých zmlúv môžete využiť skryté rezervy a stabilizovať svoje financie. V horších časoch si tak dokážete udržať svoju životnú úroveň. 

TIP: Spoločnosť FinGO.sk aj v týchto dňoch kontroluje zmluvy online a túto možnosť využíva stále viac Slovákov. Obráťte sa na nás, pomôžeme vám! 

Pre zaujímavosť, niektorí sa nás hneď opýtajú, ktoré produkty si majú zrušiť, aby ušetrili, čo nie je správne.Až po dôkladnej analýze ľuďom odporučíme, ktoré produkty si majú ponechať, kde a ako je lepšie upraviť podmienky a ktoré služby môžu byť naozaj zbytočné a mali by ich zrušiť. Naši špecialisti kontrolujú zmluvy z bezpečia domova, pohodlne, online a zadarmo,“ vysvetľuje Zoltán Čikes.

Nečakajte, kým sa vaša situácia zhorší a poraďte sa ohľadom svojich rodinných financií čím skôr.

Nechajte nám kontakt a my sa vám ozveme. Pomôžeme vám. Spolu to zvládneme!

    Kategórie

    Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

    Mohlo by vás zaujímať

    Najčítanejšie články

    Najnovšie články