Život vo FinGO.sk

FinGO.sk zasiahla smutná správa. Zomrel Ondrej Matvija


S hlbokým zármutkom oznamujeme smutnú udalosť, ktorá nás zasiahla. Po dlhej a ťažkej chorobe nás dňa 13. januára 2020 vo veku 47 rokov opustil Ondrej Matvija. Bol spoluzakladateľom a generálnym riaditeľom FinGO.sk, ale aj našim partnerom, priateľom a parťákom…

Ondrej bol nielen v práci, ale aj ako človek úžasná povaha a keby nebolo jeho, FinGO.sk by v súčasnosti nebolo tam, kde je. Spolu s Lukášom Novákom a Rolandom Dvořákom umožnil vytvoriť skvelú firmu a úžasný tím. Ondrej bude súčasťou FinGO.sk aj naďalej. Vieme, že odtiaľto nikdy neodíde a my budeme každý deň pracovať na tom, aby sme naplnili predstavy, ktoré o budúcnosti FinGO.sk mal.

Ondrej, ďakujeme za všetko a odpočívaj v pokoji…

Posledná rozlúčka s Ondrejom Matvijom sa uskutoční 16. januára o 14:00 vo Farskom kostole sv. Márie Magdalény v Rusovciach. Kondolenčná kniha pre uctenie jeho pamiatky je umiestnená v priestoroch centrály FinGO.sk.

Pokračujeme v spoločnej vízii

Ondrej Matvija začal budovať finančno-sprostredkovateľskú spoločnosť FinGO.sk spoločne s Lukášom Novákom v lete roku 2017. Tvorili ju ako férový broker pool s dôrazom na online a digitalizáciu, v ktorom si každý zo sprostredkovateľov môže budovať svoju vlastnú firmu a zároveň využívať výhody starostlivosti a podpory zo strany centrály FinGO.sk. Ondrej Matvija vnímal FinGO.sk ako jediného sprostredkovateľa na Slovensku, ktorý pre maklérov vyhľadáva nových klientov a dáva im tak prácu.

„Spoločne s Ondrejom sme sa na dnešný deň pripravovali, zároveň sme ale dúfali, že nepríde tak skoro. Je to pre nás veľká strata. Ondrej vytvoril nielen skvelú firmu, ale postavil úžasný tím ľudí. Tvrdo pracoval na splnení vízie o tom, že sa z FinGO.sk stane jedna z TOP 3 najväčších sprostredkovateľských spoločnosti na Slovensku. V tom budeme pokračovať,“ povedal Lukáš Novák, spoluzakladateľ FinGO.sk.

Podľa Ondrejovho priania je jeho nástupcom Roland Dvořák

Nástupcom Ondreja Matviju sa podľa jeho priania stal tretí spoluzakladateľ FinGO.sk Roland Dvořák, ktorý je súčasťou vedenia spoločnosti od jej založenia. Doposiaľ pôsobil ako riaditeľ pre strategické akvizície.

„S Ondrejom sme spolupracovali viac ako 10 rokov. Nielen v práci, ale aj ako človek bol úžasná povaha a keby nebolo jeho, nie sme tam, kde sme. Veril nám v situáciách aj keď sme si sami neverili a všetkých nás vedel posunúť. Veľmi si ho vážim. Zmenil mnohým z nás život a bol pre nás vzorom silného, bojovného a úspešného muža. Ondrej bude súčasťou FinGO.sk aj naďalej a každý deň budeme pracovať na tom, aby sme naše spoločné predstavy naplnili, “ hovorí Roland Dvořák.

Na finančnom trhu pôsobil viac ako 17 rokov

Ondrej Matvija pôsobil na slovenskom poistnom a finančnom trhu viac ako 17 rokov. Počas svojej kariéry viedol internú sieť Credit Suisse, sieť finančných sprostredkovateľov Winterian, neskôr založil a 7 rokov pôsobil ako obchodný riaditeľ SFA Finportal a.s. Finančno-sprostredkovateľskú spoločnosť FinGO.sk uviedol na trh v roku 2018.

  Úprimnú sústrasť pozostalým a česť jeho pamiatke.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články