Banky na Slovensku

J&T BANKA


J&T BANKA na Slovensku je pobočkou českej J&T BANKY vlastnenej slovenskými majiteľmi. Orientuje sa na fyzické a právnické osoby s cieľom zveľaďovať a ochraňovať majetok i aktíva klientov. Poskytuje investičné poradenstvo, multigeneračnú správu majetku a nástupníctvo  a tiež poradenstvo pri obchodovaní s cennými papiermi či rôznymi komoditami. Okrem investícií do akcií, dlhopisov a fondov umožňuje investovať aj do zlata. Klienti môžu svoje finančné prostriedky vložiť aj do troch typov podielov banky J&T a rôzne ich kombinovať. Ďalšími službami sú termínované vklady a vkladové účty s výpovednou lehotou, čo je kombinácia termínovaného vkladu s možnosťou skoršieho výberu.

Pre niektorých klientov J&T BANKA poskytuje možnosť investovať do zmeniek spoločností, ktorých emitenti by mali byť vysoko kvalitní. Banka funguje na modele osobného bankára, ten by mal klientom pomôcť naprieč celým finančným trhom. Banka poskytuje zaujímavé úrokové sadzby, je však určená pre bonitných klientov a do svojich produktov požaduje vyššie než bežne vysoké vklady.

Nižšie nájdete všetky dôležité informácie o J&T BANKE, vrátane platobných údajov, kontaktov na infolinku aj užitočných odkazov na pobočky alebo aktuálne úrokové sadzby. Pripravili sme pre vás aj praktický prehľad všetkých produktov, ktoré J&T BANKA ponúka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE

Hľadáte kontaktné, fakturačné alebo platobné údaje banky? V tabuľke vám prinášame najdôležitejšie údaje na jednom mieste.

Obchodné meno: J&T BANKA, a. s., pobočka zahraničnej banky
Sídlo: Dvořákovo nábrežie 8, 811 02 Bratislava, Slovensko
IČO: 35964693
DIČ: 2022092710
IČ DPH:  
Kód banky: 8320
Swift kód: JTBPSKBA
Označenie banky: JTBPSA
Infolinka v rámci SR: 0800 900 500
Infolinka pre volania zo zahraničia: +421 2 326 07 187
Telefónne číslo na blokovanie kariet: +420 800 226 558
Kontaktný e-mail: info@jtbanka.sk

UŽITOČNÉ ODKAZY

Neviete sa zorientovať na stránkach banky? Vybrali sme pre vás najdôležitejšie stránky banky, na ktoré sa teraz ľahko prekliknete zo zoznamu nižšie.

DOMOVSKÁ STRÁNKA BANKY
POBOČKY A BANKOMATY
ÚROKOVÉ SADZBY
KURZOVÝ LÍSTOK
INTERNET BANKING

PRODUKTY BANKY

Hľadáte produkty banky a neviete sa v nich zorientovať? Pripravili sme pre vás jednoduchý prehľad produktov a služieb. Stačí si vybrať a kliknúť.

ÚČTY PRE OBČANOV

Bežný účet

KARTY PRE OBČANOV

MasterCard World Elite
MasterCard Gold 
MasterCard Virtual
Maestro Standard    

SPORENIE PRE OBČANOV

Sporenie k osobnému účtu
Sporenie k študentskému účtu
Sporenie k detskému účtu
Termínovaný vklad

FinGO.sk odporúča:


INVESTOVANIE PRE OBČANOV

Investičný vklad
Termínované vklady
Vkladové účty s výpovednou lehotou
Fondy
Dlhopisy
Trvalá investícia
Investičné zlato
Obchodovanie s cennými papiermi
Zmenky

FinGO.sk odporúča:







 

PRODUKTY PRE PODNIKATEĽOV A FIRMY

Produkty pre podnikateľov a firmy nájdete na tejto stránke.

HISTÓRIA BANKY

J&T BANKA patrí do skupiny J&T Finance Group, ktorá bola založená v roku 1995 Ivanom Jakabovičom a Patrikom Tkáčom. O tri roky neskôr vznikla v Českej republike prvá J&T BANKA. Od roku 2006 pôsobila  J&T BANKA ako pobočka zahraničnej banky aj na Slovensku. Nie onedlho J&T BANKA odkúpila ruskú banku Tretij Rim a premenovala ju podľa svojej obchodnej značky. Podobne vstúpila aj na švajčiarsky a neskôr aj americký finančný trh. V roku 2014 prebehla akvizícia chorvátskej banky VABA, čo pôsobenie banky opäť rozšírilo. J&T BANKA sa v roku 2018 stala jedným z najaktívnejších obchodníkov na Burze cenných papierov v Bratislave.

Kategórie

Banky na Slovensku Cestovné poistenie Finančné správy Fingo radí Fingopédia Hypotéky Investície Napísali o nás Nezaradené Neživotné poistenie Novinky Fingo Osobné financie Pandémia Podnikateľské úvery Poistenie auta Poistenie majetku Reality Život vo FinGO.sk Životné poistenie

Mohlo by vás zaujímať

Najčítanejšie články

Najnovšie články